UT3 Shipped to North America Today

Unreal Tournament III Chat.

Moderator: {§ÎR}MrBee®

User avatar
{ÎK}çyßêrhåwk
King
Posts: 1601
Joined: Fri Jul 21, 2006 12:06 pm
Location: Cincinnati, Ohio USA
Contact:

I think most stores and online shops will be releasing the UT3 retail on the 20th (tomorrow), but will be receiving it today sometime.
Image

Windows 10 Pro, Intel® Core™ i7-6700K 8M Skylake Quad-Core 4.0 GHz 1151 Unlocked, MSI Z170A Gaming M7, MSI GeForce GTX 970 4GB Gaming 4G, 16GB G.Skill Ripjaws V Series DDR4, Creative Labs Sound Blaster Zx soundcard, Logitech® G9x Laser Mouse, 850 EVGA Supernova PSU.
Strider
Page
Posts: 792
Joined: Sat Jul 22, 2006 8:09 am
Contact:

The server package is available now too. I have it in hand and they seem to have fixed the multihome option I was having trouble with in the Demo version.
Ninja-Master
Page
Posts: 8
Joined: Mon Sep 17, 2007 3:16 pm
Location: Ohio
Contact:

Please post if you find the exact needs of getting this going behind a router. ports and what not.

Ninja
Strider
Page
Posts: 792
Joined: Sat Jul 22, 2006 8:09 am
Contact:

Ninja-Master wrote:Please post if you find the exact needs of getting this going behind a router. ports and what not.

Ninja
Installing server software right now. I'll let you know how it goes.
User avatar
{§ÎR}MrBee®
Master Lord
Posts: 1240
Joined: Sun Jul 30, 2006 10:45 pm
Location: Montreal QC.CA
Contact:

my UPS tracking was in Montreal 15 minute from here.. but there was snow and it was put for tomorow...

well my Germen version i am running works real good, and the editor is english... so that was cool..

but i need the Tutorial disk... god it as changed... :roll:

so we will all get our course soon... ut3 lessons on the way

:twisted:
Image

ImageImage
Strider
Page
Posts: 792
Joined: Sat Jul 22, 2006 8:09 am
Contact:

{§ÎR}MrBee® wrote:
but i need the Tutorial disk... god it as changed... :roll:

:twisted:
You noticed that too huh? A whole different interface.

Time to go into learning mode....hope my brain has room. ;)
User avatar
{§ÎR}MrBee®
Master Lord
Posts: 1240
Joined: Sun Jul 30, 2006 10:45 pm
Location: Montreal QC.CA
Contact:

{§ÎR}StríÐer wrote:
{§ÎR}MrBee® wrote:
but i need the Tutorial disk... god it as changed... :roll:

:twisted:
You noticed that too huh? A whole different interface.

Time to go into learning mode....hope my brain has room. ;)
LMAO !!! i hope for you too :wink:
Image

ImageImage
Strider
Page
Posts: 792
Joined: Sat Jul 22, 2006 8:09 am
Contact:

I was hoping that the video requirements would be more diverse in the final release as I do a lot of my initial developing on my laptop which has intel based video. I can't even load the editor on my laptop, so it looks like my development time is now cut in half as I can only work on my desktop.

I can run 3DSMax and Maya on my laptop just fine, but not the Unreal editor at all.

Oh well. :(
Ninja-Master
Page
Posts: 8
Joined: Mon Sep 17, 2007 3:16 pm
Location: Ohio
Contact:

Installing server software right now. I'll let you know how it goes.

Any Luck ? I have it running, but you can't find it in the server browser.

Ninja
Strider
Page
Posts: 792
Joined: Sat Jul 22, 2006 8:09 am
Contact:

I have the server software installed and can connect to it from my LAN just fine. I now need to put it out to the WAN and see, but ran out of time as I had a couple work related matters I needed to do in the evening.

I'll be looking at it more tonight and post back my results.
User avatar
{§ÎR}MrBee®
Master Lord
Posts: 1240
Joined: Sun Jul 30, 2006 10:45 pm
Location: Montreal QC.CA
Contact:

oh that sucks :(
it takes a long time to load on my PC ...
Image

ImageImage
Strider
Page
Posts: 792
Joined: Sat Jul 22, 2006 8:09 am
Contact:

Ninja-Master wrote:Any Luck ? I have it running, but you can't find it in the server browser.

Ninja
Negative. It seems there is a ton of people having the same issue. At this point I would of waited for UT2008, had they got this right.
Ninja-Master
Page
Posts: 8
Joined: Mon Sep 17, 2007 3:16 pm
Location: Ohio
Contact:

Well thanks for the update. Check out ARC's server pretty nice. Low gravity, and sniper rifle only. moves real nice.

I hear they are already working hard on the first patch, and it will fix all these little bugs. ( well big bug when you can't get a server going )

Let me know if you find out any tricks.

Ninja
Ninja-Master
Page
Posts: 8
Joined: Mon Sep 17, 2007 3:16 pm
Location: Ohio
Contact:

They have the firewall/router issue fixed, and are beta testing the patch now. Here is a full list of the stuff being fixed. http://forums.beyondunreal.com/showthre ... ost2394220

Ninja
Strider
Page
Posts: 792
Joined: Sat Jul 22, 2006 8:09 am
Contact:

The patch fixed my connection issues, but on occassion you have to connect twice.

Should have something live here soon.
Post Reply